Reviews 2019

The Copenhagen Post

History on a stage, this is essential viewing for the whole country…When you witness adulation like this, it really is commendable how a long-running comedy like this can bring so much mirth to so many. From the inventive sound effects to the outlandish costumes (how do they manage to change so quickly?), its imprint on the theatrical history of Denmark is undeniable. The central premise of ‘The Three Brexiteers’ was brilliant…..Lady Marmelade, which ended the first act and was surprisingly reprised in the second, had to be seen to be believed. It was astonishing good.

Ben Hamilton

iScene

Hele kompagniet og de tre superskønne musikere leverer i den grad varen i år.
The Crazy Christmas Cabaret er, som det fremgår, et temmelig løst koncept, der hænges op på et tema, arketypiske karakterer, aktuelle begivenheder, komik, sang, dans og publikums medleven. McKee og co har publikum i deres hule hånd, hvad enten vi skal buhe, læne os frem og lytte til The Dames sladder eller klappe højt af de få heldige tilskuere, der kommer på scenen og et kort øjeblik er en del af løjerne. Årgang 2019 var i aldeles fin form. McKee skriver altid lidt langt, men i år får hun både fortalt musketerhistorien loyalt, spiddet Brexit og flettet et væsentligt dobbeltspor ind om ligestilling og kønsidentiteter. Ligegyldig er hun aldrig, og selvom “No one expects the Spanish Inquisition”, er det jo faktisk præcis det, vi gør, når truppen får genkendelighed til at rime på overraskelse.

Anne Liisberg

Danmarksbloggen

Danmarksbloggen giver årets Crazy Christmas Cabaret ”The Three Brexiteers” 6 ud af 6 stjerner – og ja, denne gang bliver det stjerner, de forkætrede EU-stjerner.
For det er en forestilling til tiden. En forestilling, der minder om gamle dages varietéer med lige dele tempo, sjov, musikalitet, kropslighed – og så den der fine balance mellem kunst og alvor, som skabes, når manuskriptet er godt skrevet, og dem som er på scenen – og oppe i musikerboksen – kan deres metier.

Dorte J. Thorsen

Steen Blendstrup, POV International

Der er tilstrækkelig overskudsagtig silliness, der tilfredsstiller alt det, jeg som – det indrømmer jeg gerne – trofast publikum til denne juletradition kan forvente.
Ud over Trump-parodien er der hip til Brexit, russisk collusion og bankernes etiske retningslinjer, men Fogg’s Off er ikke særlig bidsk satire. Stilen er i højere grad silly. Men det er værd at huske, at briterne kan være silly på en særdeles intelligent måde.

SCENEBLOG

London Toast Theatres julehumørbombe á la 2019 hedder THE THREE BREXITEERS, og holder som sædvanligt et hæsblæsende tempo fra start af, både når evigt unge Vivienne McKee folder sig ud i året 1630, og når alt for aktuelle tragikomiske figurer som Boris Johnson og Donald Trump blander sig i historien. Men med skal de, for ellers var det jo ikke en rigtig Crazy Christmas Cabaret.

Casper Koeller

ComingOut

Vi kaster fem store euro stjerner/regnbueflag efter Crazy Christmas The Three Brexiteers, som kan opleves i Tivoli frem til den 11. januar 2020

Tonny og Claus Bønløkke Hertz

Det händer

Det är bara att buga och bocka för ännu en fantastiskt rolig Crazy Christmas Cabaret. Oväntad, inkluderande och smart underhållning när den är som bäst.

Ola Sjösten

Kulturtid.dk

Årets tema og undertitel, ”The Three Brexiteers” er en ret elegant parodiering over det nuværende politiske klima, generelle tendenser i samfundet og Alexandre Dumas’ klassiker ”De tre musketerer” med hilsner til andre af hans store værker, som ”Manden i jernmasken” og ”Greven af Monte Christo”. Det er ellers ikke elegance, man umiddelbart forbinder med dette ultra camp univers, men det kræver en skarp pen at skrive de mange scener, som står ganske stærkt som selvstændige sketches, ind i en sammenhængende fortælling, som vender en litterær klassiker fuldstændig på hovedet og samtidig forholder sig meget konkret til dens handling.

Dina Amlund

Out & About

Farverig og fantasifuld Crazy Christmas i Tivoli

Henrik Sieben

Kulturkupeen

Et juleritual for mange! … I år er historien både britisk og kontinentalt, fordi det handler om ”De tre musketerer” af Dumas, som er fransk, fordi EU er forankret i Bruxelles, og fordi det franske kan sætte det mest grinagtige ved engelsk livsstil og smag i relief. Og så er de gule veste naturligvis også med- egentlig uden årsag. Meget morsomt. Ligeså sammensmeltningen af Boris og Donald…

Ulla Strømberg

Frederiksborg Amts Avis

Vivienne McKee maser ufortøvet på med denne særlige form for legesyg humor efter britisk opskrift, fyldt med drilleri og vandede vittigheder omkring kendte figurer, nulevende som opdigtede. Siden 1982 har hun underholdt sit danske publikum med denne særlige teaterform, der kræver lige nøjagtigt så stor kunnen som alt andet teater. En fasttømret stab garanterer år for år, at løjerne hænger sammen og udvikles i muntert fællesskab.

Knud Cornelius

Magasinet Kbh

”Brexit, Flexit, Schmexit? They´re gonna regrexit!” Det er helt Monty Python’sk … ’The Three Brexiteers’ er fyldt med gakket danglish humor, fantastiske kostumer og de sjoveste lydeffekter.

Thomas Riis Jensen

KOP kultur

En klassisk historie om den unge helt D’Artagnan, der drager til Paris for at blive én af kongens musketerer. Han forelsker sig i dronningens hofdame Constance, som han hjælper med at redde dronningen fra en royal skandale. Dumas’ tre helte Aramis, Porthos og Athos er oversat til Amorous, Porkpie and Athosser. Duke of Buckingham bliver til Duke of Bonkingham. Og sådan bliver det ved i en sand Vivienne McKeesk masterclass af sjove lege med ord. I år er det særligt omskrivningerne af royale tituleringer, der får mine lattermuskler til at vibrere til en perlerække af små herlige ordbastarder.

Knud Overgaard Pedersen

TeaterAvisen

Det er ’All for fun and fun for all’ når Brexit forklares i en absurd version af ’De Tre Musketerer’ – ganske vittigt omdøbt til ’The Three Brexiteers’ – i årets Crazy Christmas Cabaret. Intet er for plat eller for langt ude. Alt er med andre ord som det plejer i denne tour-de-force af outdated humor, der falder så tilpas ved siden af, at det ender med at blive temmelig underholdende – også for den yngre generation.

Gudrun Hagen

AKultur

London Toast Theatre excellerer om nogen ud i viderefortolkningens kunst hvad angår det politisk aktuelle. Og ‘The Three Brexiteers’ er ingen undtagelse.

Ann-Katrine Andersen

CphCulture

Vivienne McKee - velkommen tilbage i Glassalen - får fortalt sin historie klart med de små afstikkere, som der traditionen tro skal være.

Michael Søby

Morten Buckhøj

Same procedure as last year.