Reviews 2016

The Copenhagen Post

5 stars

Throughout the night, the audience was ever-present, laughing and interacting every step of the way. It is remarkable how the show does not simply cater to one specific demographic. Here pensioners rub shoulders with giggling teens, tweens, singles, couples, Danes and foreigners – to name but a few. As they left Glassalen three hours after they entered, it was clear that Vivienne and her merry gang had done it once again – the Crazy Christmas Cabaret is the gift that keeps on giving!.
(READ MORE: www.cphpost.dk)

Berlingske

4 stjerner

Skøre Robin Hood rammer plet.
McKee rammer træfsikkert lige i bulls- eye i den blanding af gøgl, samfundssatire og lummerhed, der er netop denne kabaretforms særkende.
»I’ve come here to talk down to you all« proklamerer sherif Rump, men trods sit væld af platte punchlines fremstår årets Christmas Cabaret som præcis det modsatte.
En begavet og kreativ tekst båret af tradition, timing, vid og veloplagt spil. Vi bliver talt op, mens vi er tæt på at få mavekrampe af grin.
(READ MORE: www.b.dk)

Frederiksborg Amts Avis

5 stjerner

Ny sherif i Sherwood-skovene...
Humøret smitter fra scene til sal, og sceneriet er om muligt kønnere og mere sammenhængende i år i Kirsten Brinks trofaste arrangement

Kulturkupeen

5 stjerner

Crazy Christmas Cabaret. Bedre end nogen sinde.
Shakin’up Sherwood.
Robin Hood og Ronald Rump i kamp mod hinanden.
...Det er 34. gang London Toast diverterer med Julecabaret.
Dybt imponerende – og helt uden statstilskud – se det er også en kunst!
(READ MORE: www.kulturkupeen.dk)

Magasinet Kbh

5 stjerner

Der er en grund til at utallige mennesker ser ’Crazy Christmas Cabaret’ som en ligeså vigtig årlig tradition som pakkelegen, Disneys juleshow og dansen om træet. Det er et hardcore publikum, der år på år sætter sig i Tivolis Glassal og giver sig hen. Et publikum der efter showet kunne røbe for mig at årets opsætning i Sherwood er blandt de bedste, sjoveste og mest opfindsomme i perlerækken af skøre julekabaretter.
(READ MORE: www.magasinetkbh.dk)

Kulturtid.dk

5 stjerner

Kabareten er rigtig god underholdning: man får én på opleveren, man får rørt lattermusklerne og ikke mindst er man glad i låget, når man stille slentrer ud gennem det smukke Tivoli klædt på til julen. Hele ensemblet leverer simpelthen bare varen!
(READ MORE: www.kulturtid.dk)

Det händer

5 stjerner

Crazy Christmas Cabaret har lyckats göra en fullpoängare, igen. Det är helgalet, fantastiskt roligt och i ett halsbrytande tempo. Det går inte att undvika att ryckas med i tempot och den humoristiska atmosfären. Lite som Monty Pythons bästa fast inte så crazy att publiken helt tappas bort. Om Clease & Co hade fortsatt så hade man nog varit ungefär som Crazy Christmas Cabaret är idag.
(READ MORE: www.skane.dethander.com)

SeniorBladet

5 stjerner

Rablende morsom sort britisk humor.
Der er smæk for skillingerne når Crazy Christmas Cabaret tager Robin Hood, Donald Trump, undskyld Ronald Rump, Gordon Ramsay og andre under kærlig behandling. Sjovt og underholdende crazy show i lækker indpakning. 

Ungt Teaterblod

5 bloddråber

Alle de otte skuespillere både sang og dansede, så selv jeg, som ellers ikke er den store revy- eller cabaretelsker, nynnede med på melodierne og grinte af teksterne.
...En dejlig og sjov oplevelse, som jeg bestemt kan anbefale, hvis du vil underholdes og være i godt selskab på en kold vinteraften.
(READ MORE: www.ungtteaterblod.dk)

Jyllands-Posten

4 stjerner

Fortryllende morsom: Ronald Rump was here!
Skønt og dagsaktuelt Crazy Christmas-show, først i København, siden i Tivoli Friheden, Aarhus.
...Jo, denne omgang Crazy Christmas – imponerende nummer 34 i rækken – er fortryllende morsom juleunderholdning.
Uden et ord om jul.
(READ MORE: www.jyllands-posten.dk)

Børsen

4 stjerner

Den bindegale og morsome forestilling tager fusen på alle.
(READ MORE: borsen.dk) 

Gregers Dirckinck-Holmfeld

4 stjerner

Det er sindssygt og sindssyg morsomt.
Tivolis Glassalen dugger af latter under Crazy Christmas Cabarets 2016 med titlen ’Shakin’ up Sherwood’.
(READ MORE: www.gregersdh.dk)

Morten Buckhøj

4 stjerner

Man ved, at julen nærmer sig, når Vivienne McKee og hendes trup af skrupskøre skuespillere indtager Glassalen med deres Crazy Christmas Cabaret. Det har de gjort 18 gange nu - 34 gange i alt, hvis man tager de tidligere spillesteder med - og det fornemmes at mange blandt premierepublikummet har taget hele turen med dem.
(READ MORE: mortenbuckhoj.dk)

Ekstra Bladet

4 stjerner

Nu kan det godt blive jul.
Hvem skulle tro, at man år efter år kunne sælge billetter til et show, der foregår på udenlandsk – engelsk, faktisk – i Danmark?
Men det kan man, og tak for det.
(READ MORE: www.ekstrabladet.dk)

Out & About

4 stjerner

Crazy Christmas Cabaret er mere crazy end nogensinde og i år tilsat masser af politisk satire.
(READ MORE: www.out-and-about.dk)

Scenekanten

4 stjerner

Vivienne McKee slår endnu engang dørene op og byder på engelske lækkerier i dette års Crazy Christmas Cabaret. Glassalens arena er forvandlet til en komisk politisk affære, og frem træder et herligt væld af karakterer og engelske udsagn, som dybest set vælter ned blandt Sherwoodskovens faste stammer.
(READ MORE: www.scenekanten.com)

De Scenestes

4 stjerner

Crazy Christmas Cabaret var åben for både gamle ”Cabaret-gængere”, der kendte alle spillereglerne, såvel som nye, som nok skulle blive oplært....hvis man aldrig har oplevet en Crazy Christmas Cabaret før, så skal man da ind og se den.

AKultur

akultur

...nu jeg ved godt, at der til trods for navnet ikke er noget jul på programmet i Crazy Christmas, men derfor er Crazy Christmas alligevel gået hen og blevet noget, som jeg forbinder med julen, eller i hvert fald julens komme. Så når jeg har set Crazy Christmas, så er det altså ved at være tid til jul. Jeg siger det bare.
(READ MORE: akultur.wordpress.com)

Steen Blendstrup Kommunikation

Vivienne McKee har i "Shakin' Up Sherwood" taget begrebet metajokes til et nyt niveau: Referencerne gælder ikke blot film og andre kulturelle fænomener og aktuel politik.
….Det er HELT til grin i Glassalen med musikalske løjer og det helt store sceneudtræk - og til januar i Hermanns i Aarhus.
(READ MORE: facebook.com/SteenBlendstrupKommunikation)